Какво е пишело в писмото до "изнасилвача" Кристиано Роналдо


Какво е пишело в писмото до "изнасилвача" Кристиано Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

4698 0

По-рано днес се появи информация, че немският вестник "Der Spiegel" е обвинил суперзвездата на модерния футбол Кристиано Роналдо в изнасилване на 12 юни 2009 година. Тогава 20-годишна американка подава сигнал, че португалецът я е изнасилил, но според множество медии, Кристиано и адвокатите му са заплатили на жертвата 375 хиляди долара, с което тя обещава да мълчи завинаги.

"Става дума за чисто журналистическа фантазия. Въпросната „жертва“ така и не е обявена. В цялата информация се използват инициали, обмяна на мейли между адвокати, които нямат връзка с Кристиано Роналдо и чиято идентичност не се посочва.“

"Информацията на Der Spiegel е фалшива и Кристиано Роналдо е решен да вземе всички легални мерки, с които може да си послужи, за да възстанови несправедливо нарушената си репутация“, коментира фирмата, която представлява CR7 - Gestifute.

Освен това се твърди, че има писмо, което американката е пратила до Роналдо година по-късно.

"Непрестанно крещях не, не, не и те умолявах да престанеш. Никога в живота си не бях изпитвала такъв страх. Би ми се искало да разкажа на целия свят кой си всъщност.

 Нищо няма да направя с парите ти. Исках справедливост, но в този случай няма справедливост. Вече не съм онази, която бях", пише пострадалата в писмото си.

"Съжалявам за постигнатото споразумение. Днес бих размислила и щях да оттегля решението си!!! Мина година, след като ме изнасили. Надявам се да си се поучил от тази ужасна грешка!!! Никога повече не отнемай живота на жена, както отне моя!!!", пък е послеписът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички