Кака: В Реал имах два проблема - контузиите и Жозе Моуриньо


Кака: В Реал имах два проблема - контузиите и Жозе Моуриньо
Снимка: Guliver/GettyImages

3883 0

Някогашната звезда на футбола Кака даде любопитно интервю пред "Grande Circulo de SporTV". Там той говори за тежкия си период в Реал Мадрид и проблемите с треньора Жозе Моуриньо.

"Когато облекох екипа на Реал Мадрид знаех, че съм достигнал върха в моята кариера. Имах обаче два проблема - постоянството си и треньора Жозе Моуриньо. Прекарах три години, за да убедя Моуриньо, че заслужавам място в състава, но така и не успях. Страдах от контузия в продължение на шест месеца и когато се върнах Моуриньо бе започнал работа.

Флорентино Перез ми каза, че аз съм бил един от най-големите професионалисти, които той е виждал в клуба. Смело мога да кажа, че когато отида на "Сантиаго Бернабеу", ще отворят врати за мен.

КАКА ОБЯВИ КРАЯ НА КАРИЕРАТА СИ

След като Моуриньо напусна обаче нещата се промениха. Перез искаше да подмени отбора, да дойдат млади играчи. Говорих с новия треньор Карло Анчелоти и му обясних, че желанието ми е да играя, за да бъда част от тима на Бразилия за Световното първенство през 2014 година", споделя Кака.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички