Как Сеп Блатер вбеси Перес с отговор на въпроса "Меси или Роналдо"

Бившият президент на ФИФА Сеп Блатер разкри за конфликт между него и президента на Реал Мадрид - Флорентино Перес. Той е бил провокиран от швейцареца, който си е позволил да нарече тогавашната голяма звезда на "Кралския клуб" - Кристиано Роналдо, "робот".

"На конференция в Оксфорд казах на студентите, че и двамата са много добри, но Меси е детето, за което всяка майка мечтае, а Роналдо ми напомня за робот. Кристиано не беше много щастлив, а президентът на Реал Мадрид - още по-малко", заяви Блатер в отговор на въпроса "Меси или Роналдо".

Роналдо: Меси ме направи по-добър футболист и същото се отнася за него

Португалската звезда Кристиано Роналдо призна, че никога не е вечерял с големия си конкурент на терена - Лионел Меси, но няма нищо противв бъдеще...

Запитан какво му е казал Перес, швейцарецът заяви: "Напомни ми, че съм почетен член на Реал Мадрид. Останах такъв и след това, даже ме повишиха. Флорентино беше много ядосан. "Как можете да говорите подобни неща, когато сте почетен член на Реал?", ме попита той", каза още Блатер, цитиран от Infobae.

"Казах му, че това е въпрос на личен вкус. Той побесня, каза ми, че незабавно трябва да отида и да изясня какво имам предвид. Скоро след това имаше награждаване със "Златната топка". Кристиано спечели. Такъв е футболът, това е страст", завърши бившият шеф на ФИФА. А какъв е отговорът на въпроса "Меси или Роналдо", даден от белгийски учени чрез специална формула, вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!