Иниеста разкритикува Барса за отношението към Валверде: Това, което правят е грозно


Иниеста разкритикува Барса за отношението към Валверде: Това, което правят е грозно
Снимка: Getty Images/Guliver

2330 0

Легендата на Барселона Андрес Иниеста вярва, че испанският шампион се отнася по несправедлив начин със старши треньора Ернесто Валверде. Каталунците потърсиха бившия съотборник на Иниеста в тима на „блаугранас“ – Шави, за да замени Валверде след поражението от Атлетико Мадрид в полуфинален двубой за Суперкупата на Испания миналата седмица, съобщиха тогава испанските медии.

Барса е на върха в Ла Лига и стана шампион на страната в две последователни години под ръководството на испанския специалист, но въпреки това има опасения и критики относно представянето на състава. „Това, което прави Барселона, е леко грозно. Те трябва да покажат уважение към сегашния си наставник, начинът, по който се правят нещата, е най-болезнен“, сподели полузащитникът на Висел Кобе за радиостанция Onda Cero. „Положението на Валверде е много уязвимо в момента. Шави знае най-добре дали е готов или не за треньорския пост“.

Медиите в Испания споделят, че наставникът на Ал-Сад Шави, който игра с Иниеста в Барса в най-успешната ера на клуба, в която тимът спечели четири Шампионски лиги, както и редица други трофеи, няма да поеме треньорската роля до края на кампанията и че от клуба търсят временно назначение. А кой е новият фаворит за наставник на каталунците - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички