Има сделка: Реал Мадрид обявява Еден Азар до дни


Има сделка: Реал Мадрид обявява Еден Азар до дни
Снимка: Getty Images/Guliver

5157 0

Изглежда, че една от големите трансферни драми в последната година е към своя край. Звездата на Челси ще се превърне в най-новото попълнение в Реал Мадрид и третото за идния сезон след Родриго Гоеш и Едер Милитао.

Според Marca двата клуба, както и Еден Азар са договорили всички условия и няма какво да попречи на осъществяването на сделката. Дори се очаква трансферът да бъде обявен в идните дни. Веднага след края на сезона Азар ще се присъедини към "белия балет", а неговото място в Челси ще бъде заето от халфа на Борусия Дортмунд - Кристиан Пулишич.

Азар отказа три оферти от лондончани за подновяване на договора, който изтича през лятото на 2020 година, за да сбъдне мечтата си и да играе за Реал. Белгиецът ще премине на "Сантяго Бернабеу" за сумата от 100 млн. евро. Реал се опитва да привлезе Азар още от миналото лято, но тогава английският клуб поиска двойно по-голяма сума и това отказа мадридчани. От Marca информират още, че Реал иска да спази лимита си за заплати и Серхио Рамос да остане най-високоплатеният в отбора.

А какво постижение записа звездата на тима преди няколко дни вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички