Гарет Бейл: Със Зидан не сме добри приятели, страдах за финала в ШЛ


Гарет Бейл: Със Зидан не сме добри приятели, страдах за финала в ШЛ
Снимка: Guliver/GettyImages

1564 0

Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл разказа в какви отношения е бил с бившия треньор на тима Зинедин Зидан. Уелсецът коментира и финала на Шампионска лига срещу Ливърпул (3:1), в който вкара две важни попадения, след като влезе от резервната скамейка.

"Не съм разговарял със Зидан след финала. Отношенията ни бяха добри. Няма да кажа, че сме били добри приятели, бяха нормални професионални отношения. Бях много разстроен, че не започнах мача като титуляр. Не бях играл лошо след възстановяването си, вкарах 5 гола в последните 4 мача и заслужавах да започна титуляр", коментира звездата пред FourFourTwo.

РАЗЛИЧНАТА ИСТОРИЯ: КАК ГАРЕТ БЕЙЛ Е ПРОВАЛИЛ ТРАНСФЕР НА МБАПЕ В РЕАЛ МАДРИД

"Гледах гола си няколко пъти. Не мисля, че имах какво да доказвам, просто исках да направя най-доброто за себе си и за отбора. Във финала всички искат да се приберат у дома с трофей, с цената на всичко. Ако е трябвало да вляза като резерва за 30 минути, така и беше", допълни крилото.

През настоящия сезон Гарет Бейл има 26 мача за Реал Мадрид, в които е вкарал 11 гола и е направил 5 асистенции. Според легенда на Реал уелсецът няма лидерски качества. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички