Френки де Йонг: Няма по-висока крачка в света от Барселона


Френки де Йонг: Няма по-висока крачка в света от Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2939 0

Полузащитникът на Барселона Френки де Йонг говори за трансфера си на "Камп ноу" през лятото и намеренията си за своята кариера в клуба. Нидерландецът обяви, че би се радвал да завърши кариерата си в Барселона, тъй като от този клуб нагоре няма друга крачка.

"Не съжалявам, че преминах в Барса. Наистина съм щастлив, защото винаги съм искал да играя тук. Играя с футболисти, които за мен са истински легенди. Изпитвам удоволствие и уча много. Аз съм в най-добрия клуб в света, живея в прекрасен град, в който времето е страхотно", коментира Де Йонг, цитиран от вестник "Спорт".

"Не мога да кажа, че ще стана легенда на Барса. Но ще направя всичко възможно, за да прекарам няколко прекрасни години тук. Много години. Сега съм съсредоточен и играя на най-високото си ниво. Надявам се да ме запомнят. Може би, не като легенда, а като добър играч", допълни халфът.

"Надявам се, че ще мога да играя тук до края на кариерата си. Винаги съм искал да играя за Барса. Не знам какво ще се случи в бъдещето, но съм щастлив тук и няма никаква крачка напред след Барселона. В света няма по-високо ниво", завърши Де Йонг. А колко тежко е било на Барселона да се пребори за подписа на звездата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички