Флорентино Перес подготви нова оферта за Пол Погба?


Флорентино Перес подготви нова оферта за Пол Погба?
Снимка: Getty Images/Guliver

1969 0

В последния месец слуховете за преминаване на Пол Погба в Реал Мадрид бяха заглушени от силната игра на Федерико Валверде, но испанското издание "El Desmarque" отново разбуни духовете, след като информира за нова оферта, която ръководството на "кралския клуб" ще отправи към колегите си от Манчестър Юнайтед за полузащитника. 

Според информацията, Флорентино Перес е готов да се раздели с 85 милиона евро и двама от играчите в състава на Зинедин Зидан - Хамес Родригес и Мариано Диас. Първият играе рядко след завръщането си от Байерн Мюнхен, докато вторият няма нито една минута с екипа на "белия балет" през настоящия сезон. 

В същото време се твърди, че Оле Гунар Солскяер харесва и двамата играчи от испанския гранд, като в голяма степен до важи за плеймейкърските качества на колумбиеца. Той обаче няма да има финалната дума за евентуален трансфер. Тя е на шефовете на "Олд Трафорд". Погба има поставена цена от 188 милиона евро и ръководството не е готово да занижи драстично сумата, независимо от добавянето в сделката на доказан футболист като Хамес. 

Още през лятото Реал Мадрид имаше много сериозен интерес към Погба и Зидан настояваше за неговото привличане. Провалът на преговорите обаче принуди Зизу да търси "пожарен" вариант, а своеобразният заместник на Погба в Реал вече е оценен на 750 милиона евро (подробности по темата четете в този материал)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички