Флорентино Перес е бесен заради последния трансфер на Барселона


Флорентино Перес е бесен заради последния трансфер на Барселона
Снимка: Twitter

2693 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е разочарован от трансфера на младока Жан-Клер Тодибо от Тулуза в Барселона. Преходът на 19-годишния французин се състоя в последните дни на зимния трансферен прозорец в Испания, като е ядосал големия противник на каталунците.

Причината за такава реакция е желанието на "белите" на свой ред да привлекат талантливия защитник. Те са го наблюдавали от дълго време и са се надявали да го вземат на "Сантяго Бернабеу".

ВИДЕО: НОВАТА ЗВЕЗДА НА РЕАЛ СЕ ОКАЗА... ФЕН НА БАРСЕЛОНА И МЕСИ

Както е известно, футболистът дори излезе изключително евтино на каталунците - 1-2 милиона евро. Той получи легендарен номер при представянето си - шестицата на Шави, според слуховете защото всички други номер, с изключение на един вратарски, вече са били заети.

Спортният директор на "блаугранас" Ерик Абидал похвали своя сънародник. "Тодибо е играч с голям потенциал. Подписахме с него сега, защото ситуацията му в Тулуза стана тежка, той просто не играеше там. Сега ще има достатъчно време, за да разбере философията и стила на игра на Барселона", обясни Абидал. А какъв странен трансфер направи Барселона малко по-рано - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички