Феновете с голямо мнозинство поискаха завръщането на Касияс в "Ла Фурия"


Феновете с голямо мнозинство поискаха завръщането на Касияс в "Ла Фурия"
Снимка: Getty Images/Guliver

1323 0

След загубата от Хърватия снощи в Лигата на нациите, феновете на Испания са много недоволни от играта на тима, но и от тази на вратаря Давид Де Хеа по-специално. Анкета на мадридския вестник "AS" показа, че испанските привърженици искат под рамката да се завърне легендата на отбора Икер Касияс.

Въпросът, който AS зададе, бе "Кой искате да пази за Испания?". Цели 55,86% или 14 691 души, участвали в допитването, искат в националния отбор да се завърне 37-годишният Икер Касияс. Голяма подкрепа среща и стражът на Челси Кепа Арисабалага, който има подкрепата на 35,95% от гласувалите или 9456 гласа.

КАСИЯС: НЕ СМЯТАМ ДА ПРИКЛЮЧВАМ С ФУТБОЛА

Де Хеа е получил само 1009 гласа или 3,84% от феновете. Повече от него има дори стражът на Реал Бетис Пау Лопес - 1144 или 4,35%.

Вратарят на Манчестър Юнайтед, който мнозина считат за номер 1 в света на своя пост, е допуснал 19 гола в последните 14 мача на Испания. Тази година той само 3 пъти опази вратата си суха. Касияс пък има в Порто 7 сухи мрежи от началото на сезона и е допуснал едва 6 гола.

Наскоро легендата на Реал Мадрид имаше повод за огромна гордост, който само накара феновете да го поискат още по-силно в "Ла Фурия". Вижте какъв бе той в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички