Доказателството, с което Атлетико уличава Барса и Гризман


Доказателството, с което Атлетико уличава Барса и Гризман
Снимка: https://www.fcbarcelona.com/en/

6715 0

Стана ясно доказателството, с което Атлетико (Мадрид) ще претендират за още 80 милиона евро от Барселона за трансфера на Антоан Гризман. Припомняме, че откупната клауза на французина се промени от 200 милиона евро до 120 милиона евро (които каталуцните заплатиха) на 1-ви юли. "Дюшекчиите" претендират, че "блаугранас" трябва да платят пълната сума, защото са постигнали договорка с Гризман още през месец март, което е преди спада в цената му.

Севан Кариан - един от представителите на 28-годишния нападател, изпраща имейл на сестрата и на бащата на Гризман през март. В него се съдържа информация за офертата на Барселона, както и за заплатата на французина. Това е според "Ел Мундо", които са се добрали до съобщението. От изданието допълват, че представители на Атлети също го притежават и смятат да го използват като ключово доказателство в делото срещу каталунците.

Сезонът в Испания започва на 16.08, когато именно Барселона открива кръга с двубой срещу Атлетик Билбао. Атлетико (Мадрид), пък, се изправя срещу 18.08 срещу Хетафе. А какъв проблем изскочи с най-голямата звезда на каталунците - Лионел Меси, и защо няма да пътува с отбора до САЩ - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички