Битката е загубена - край на трансферите в Реал Мадрид


Битката е загубена - край на трансферите в Реал Мадрид

6652 0

Ръководството на Реал Мадрид трябва да действа много бързо, и то в рамките на следващите няколко седмици, ако иска да вземе нови играчи. Причината за това е, че през календарната 2017 година "белия балет" няма да има право да осъществява входящи трансфери.

"Marca" разкрива, че Реал и Атлетико "не са настроени оптимистично" за жалбите, които изпратиха до ФИФА, свързани с очакваното трансферно ембарго.

Вижте екипите на Реал Мадрид за новия сезон

Както е известно, двата клуба бяха "хванати" в нарушение на закона по привличане на тийнейджъри извън Европа. На първа инстанция двата клуба получиха забрана за трансфери, която беше вдигната, докато трае обжалването пред Апелативната комисия на ФИФА.

Очаква се скоро ФИФА да се произнесе и забраната за покупка на футболисти отново да бъде наложена. Ще последват нови жалби от страна на двата клуба, които ще помогнат на тимовете да продължат с летните си селекции.

Възможно е обжалването да продължи до януари 2017 година, но това е малко вероятно. Най-късно през лятото на 2017 година и на двата тима ще им бъде наложена постоянна забрана за привличане на футболисти, която ще продължи година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички