Бащата на 16-годишния Фати: Реал ни предлагаше повече пари от Барселона


Бащата на 16-годишния Фати: Реал ни предлагаше повече пари от Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

5560 0

Бащата на Ансу Фати - Бори Фати, призна, че синът му е имал предложение от Реал Мадрид, но е предпочел да стане играч на Барселона. Снощи 16-годишният младок дебютира за първия тим при успеха с 5:2 над Реал Бетис. Той стана най-младият играч на каталунците, играл в испанското първенство, от 1941 година насам.

"Това е най-щастливият ден в живота ми! Когато Ансу каза, че Валверде го е повикал, заплаках, жена ми също. Когато той излезе на терена, ние казахме: "Това не може да бъде". Бяхме на седмото небе от щастие", призна Фати, цитиран от "Marca".

"Бяхме на проби в Севиля, а Реал Мадрид ни предложи по-добри финансови условия от Барселона. Но ние избрахме Барса, зашото дойдоха при нас с договор и ме убедиха", допълва щастливият баща.

Ансу Фати е смятан за един от най-перспективните играчи в академията на Барселона. През миналия месец той подписа нов договор с клуба, в който бе вписана откупна клауза в размер на 100 милиона евро. Вижте в този материал кой клуб измъкна най-големия талант на каталунската школа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички