Барселона отмъква трансферна цел на друг европейски гранд


Барселона отмъква трансферна цел на друг европейски гранд
Снимка: Getty Images/Guliver

7553 0

Изключително интересна въртележка на трансферния пазар може да се получи в последните дни на зимния трансферен прозорец. Барселона може да отмъкне португалския халф Бруно Фернандеш от Спортинг Лисабон и да го прати под наем във Валенсия. Това има вариант да се случи, ако „прилепите“ са склонни да пуснат голмайстора си Родриго Морено в тима на каталунците.

Испанският нападател е едно имената, които най-сериозно са свързвани с трансфер на „Камп Ноу“ през последните дни. Барселона усилено търсят нападател, след като стана ясно, че Луис Суарес ще трябва да се оперира и ще пропусне голяма част от втория полусезон. В същото време стана ясно, че каталунците са се намесили и в битката за подписа на Бруно Фернандеш от Спортинг Лисабон. 25-годишният халф е трансферна цел на Манчестър Юнайтед вече над половин година. Идеята на Барселона е да откупят Фернандеш от Спортинг Лисабон и след това да го пратят под наем във Валенсия като заместник на Родриго, за да могат от „Местая“ да пуснат голмайстора си в шампиона на Испания.

Все пак подобна размяна на играчи за момента изглежда малко вероятна. А ето кой нападател от Висшата лига също е обект на интерес от Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички