Барселона опитва да се справи и с невъзможното за привличането на мечтания нападател


Барселона опитва да се справи и с невъзможното за привличането на мечтания нападател
Снимка: Getty Images/Guliver

6213 0

Барселона продължава да проучва всяка една възможност за привличането на заместник на Луис Суарес, който ще бъде извън терените в следващите 4 месеца. Някои от сделките изглеждат направо невъзможни за каталунците, като например: привличането на Лаутаро Мартинес от Интер.

Имало е контакти с агента на играча дали е възможно да се стигне до трансфер още този месец. От финансова гледна точка обаче това е невъзможно. Мартинес има договор с "нерадзурите" до 2023 година, но през едни 15 дни през юли клаузата му е 111 млн. евро. Нещо, което Барселона знае много добре.

В допълнение, добре за Барселона е, че Мартинес е в добри отношения с Лионел Меси, като са съотборници в Аржентина. Заедно с играча на ПСВ Дониел Мален се очертават като дългосрочните цели на каталунците. Сега, обаче ще трябва краткосрочно решение от страна на Барса. Според Transfermarkt Лаутаро е оценен на 40 милиона евро, но има индикации, че скоро би могъл да поднови договора си с Интер, което означава, че ще е с нови параметри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички