Барселона готви поредния трансфер, с който ще изненада футболния свят


Барселона готви поредния трансфер, с който ще изненада футболния свят
Снимка: Getty Images/Guliver

38854 0

Отборът на Барселона в последните трансферни прозорци направи няколко изненадващи трансфера. За такива бяха считани Артуро Видал и Кевин-Принс Боатенг, а сега в клуба готвят поредният такъв се смята, че ще се случи това лято.

През 2016 година Даниел Алвеш напусна Барселона като свободен агент и премина в Ювентус. Там той остана един сезон преди да се присъедини към ПСЖ за следващите две кампании. Наскоро обаче бразилецът обяви, че си тръгва от френската столица.

И така се стига до спекулацията, че Алвеш ще се завърне на "Камп Ноу". Той спечели 23 трофея по време на престоя си в клуба, като сега се смята, че може да се върне като свободен агент според испанското радио "RAC1".

Медиите в Испания през това лято твърдят, че и Неймар ще се завърне от ПСЖ в Барселона. Една от звездите на парижани дори е сигурен, че е невъзможно бразилецът да бъде задържан, като повече по темата може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички