Атлетико ще глоби Гризман за всеки самоволно пропуснат ден с тима

Вчера Атлетико (Мадрид) започна подготовката си за следващия сезон без голямата си звезда Антоан Гризман. Французинът, според слуховете, е отказал да се яви на тренировките, тъй като готви трансфера си в Барселона. Но заради неявяването му на подготовката испанският клуб се готви да му наложи глоба, информира "Marca".

Според правилата на Ла Лига, клубът има право да глоби свой футболист, който по своя воля се е отлъчил от отбора, със сума до 4% от заплатата му. Годишното възнаграждение на нападателя на "Уанда Метрополитано" е 23 милиона евро, или около 60 000 евро на ден. Така че глобата му за всеки ден, който пропуска, ще бъде между 3 и 5 000 евро.

Ето кога Барселона ще представи Гризман

От Барселона се надяват в идните дни да официализират трансфера на Антоан Гризман и през следващата седмица да бъде представен като играч на ката...

Според ESPN ръководството на Барселона смята, че ще финализира трансфера на френския национал тази седмица. Очаква се официалното представяне на Гризман на "Камп ноу" да бъде на 12 юли. На 14 юли той трябва да проведе първа тренировка с новия си тим. А как Атлетико избухна срещу Барселона заради играча вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!