Ас на Реал Мадрид уязви Азар: Неймар е по-добър от него

Защитникът на Реал Мадрид Марсело сравни сънародника си Неймар и съотборника си в испанския клуб Еден Азар. Както е известно, Неймар и Марсело са съотборници в националния тим на Бразилия.

"Неймар е непредсказуем играч. Когато защитникът очаква нещо от него, той вече мисли за нещо друго, невъзможно е да се защитаваш срещу него. Бих изпитал огромно удоволствие, ако той се окаже в Реал. Реал трябва да направи всичко, за да подписва с най-добрите играчи в света. Неговото минало в Барселона не би станало проблем", заяви бразилецът, цитиран от "Marca".

Среща на високо ниво в Реал Мадрид: Приоритет е не привличането, а раздялата с играчи

Реал Мадрид реализира най-внушителния трансфер за тази година, привличайки Еден Азар. В момента белгиецът се подготвя за предстоящия сезон заедно...

"Азар е топ играч. Футболист на високо ниво. Както и Неймар, той има всички качества, за да е в топ 5 на най-добрите играчи на планетата. Той впечатлява. Но не трябва да сравняваме двамата. За мен Неймар е по-добър от Азар", допълни защитникът. Вчера пък Неймар възхвали легенда на Реал Мадрид. Вижте подробности в този материал.

Още по темата

Please select answer!