Английските грандове в паника: Реал влезе в битката за португалски ас


Английските грандове в паника: Реал влезе в битката за португалски ас
Снимка: Guliver/GettyImages

11026 0

Тотнъм и Манчестър Юнайтед се надяват в следващите дни да стигнат до споразумение за трансфера на Бруно Фернандес. Считаше се. че "шпорите" са най-близо до сделка, но отказват да платят исканите 60 милиона евро, опитвайки се да намалят цената на играча. Това обаче едва ли ще се случи, след като и Реал Мадрид влиза в битката за национала.

Според информация на "О Jogo", ръководството на "белия балет" е решило да се насочи към Фернандеш вместо към по-скъпи цели като Пол Погба. Вместо френския ас, "кралете" се насочиха към Дони ван ден Беек, който ще бъде привлечен срещу 60-70 милиона евро, а още толкова трябва да бъдат платени за португалеца.

"Рекорд" пише, че Спортинг (Лисабон) нямат намерение да пречат на трансфера на халфа, но не и да намали финансовите си претенции. "Лъвовете" очакват сделката да е за над 60 милиона евро и не са готови да отдават под наем футболиста с опция за откупуване или разсрочени плащания.

Със сигурност интересът от страна на Реал Мадрид ще накара и Тотнъм, и Манчестър Юнайтед да повишат офертите си. Самият футболист вече е настоял за продажбата и се смята, че е изиграл последния си мач за Спортинг. В същото време "белия балет" вече се договори с Ван Ден Беек за трансфера му (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички