Агентът на Бейл изригна: Зидан е позор!


Агентът на Бейл изригна: Зидан е позор!
Снимка: Gulliver/GettyImages

4555 0

Агентът на Гарет Бейл определи наставника на Реал Мадрид Зинедин Зидан като "позор“, след като французинът разкри, че столичният гранд е близо до раздяла с уелсеца в близките няколко дни.

Зидан остави Бейл извън състава при загубата от Байерн Мюнхен с 1:3 за Международната купа на шампионите в Хюстън, като след срещата разкри, че причината за оставянето му извън състава е, че клубът работи по евентуалното му напускане. Той добави, че се надява това да се случи в най-скоро време.

"Зидан е позор, той не показва никакво уважение към играч, който е дал толкова много за Реал Мадрид“, заяви агентът на уелсеца Джонатан Барнет за АФП. Запитан дали Бейл е близо до напускане на мадридския колос, той заяви следното: "Работим по въпроса“.

Бившият футболист на Тотнъм бе замразен от Зидан, въпреки че помогна на тима да спечели веднъж Ла Лига и четири пъти Шампионска лига след пристигането си от "шпорите“ преди шест години. Неговият дубъл, включително брилянтна задна ножица, потопи Ливърпул във финала през 2018, но той не получи шансове за изява след повторното назначаване на Зидан през март.

След треньорската смяна и завръщането на французина начело на "Белия балет“, Бейл изигра пълни 90 минути в само три от оставащите 11 мача, бе извън състава в четири и бе често сменян, когато бе на терена. Уелсецът бе оставен на резервната скамейка и в последния домакински мач от редовния сезон в Ла Лига срещу Бетис – мач, спечелен с 2:0 и след чийто край привържениците на „белите“ изпратиха с освирквания любимия отбор. А какъв клуб е готов да плаща над милион евро седмично на Бейл вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички