6000 приветстваха Зидан на първата му тренировка с Реал


6000 приветстваха Зидан на първата му тренировка с Реал

1235 0

Хиляди фенове на Реал Мадрид присъстваха на първата тренировка на тима под ръководството на Зинедин Зидан. Легендарният бивш играч на клуба вчера бе назначен за треньор на "белия балет" на мястото на уволнения Рафаел Бенитес.

Пред Зидан стои трудната задача, въпреки малкия си опит като наставник, да извади тима от кризата и да докаже способностите си, като спечели трофеи с тима.

Повече от 5 хиляди запалянковци се стекоха на днешното занимание, което се проведе на стадион "Алфредо Ди Стефано" в испанската столица (капацитетът на стадиона е 6 000 зрители). Възторжените фенове скандираха бурно "Зизу, Зизу!", когато французинът се появи на терена и изведе отбора, предава БГНЕС.

В същото време отзивите за назначението на Зидан в испанските медии са противоречиви. Докато едни пишат, че Зизу е футболна легенда и велика фигура в Мадрид, други подчертават, че опитът му в тренировките е много спорен и обратно пропорционален на този във футболната му кариера.

Новият наставник на Реал през юни 2014 г. оглави дублиращия отбор на клуба и не успя да постигне някакви успехи с него за година и половина. Преимущество за него е, че познава играчите отлично, след като бе заместник на Карло Анчелоти в периода 2013–2014 г. Контрактът на Зидан е до 2018 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички