5-годишен договор и 10 милиона евро заплата за заместника на Неймар


5-годишен договор и 10 милиона евро заплата за заместника на Неймар
Снимка: Gulliver/GettyImages

4724 0

Причината Усман Дембеле да пропусне тренировката на Борусия (Дортмунд) в четвъртък следобед е, че има конкретно предложение от Барселона за договор, информира "Sport.es". Каталунската медия информира, че френският национал ще подпише 5-годишен договор с клуба и ще получава 10 милиона евро заплата, ако преговорите между двата клуба завършват с успешен за "блауграна" край.

Вчера "жълто-черните" информираха, че са водени преговори с Барселона, но са отказали предложението на каталунците. Медиите спекулират, че то е било в региона на 100 милиона евро. Грандът от Бундеслигата няма желание да продава Дембеле, но при по-сериозна оферта, трансфер е възможен.

Борусия взе Дембеле през миналото лято срещу едва 15 милиона евро, като тогава самият играч предпочете клуба от Дортмунд заради обещанието за титулярно място. След продажбата на Неймар обаче Дембеле се очертава като титуляр на "Камп Ноу". Германският тим обаче иска по-сериозна трансферна сума, тъй като дължи 25% от нея на Рен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички