222 милиона евро = трима нови в Барселона, вижте кои са те


222 милиона евро = трима нови в Барселона, вижте кои са те

11653 0

Ръководството на Барселона има по-малко от месец, за да докаже, че може да извлече дивиденти от продажбата на Неймар в ПСЖ. В началото на септември е напълно възможно да има вот на недоверие към Хосеп Мария Бартомеу и компания, а за да бъде избегнато това, "блауграна" трябва спешно да се подсили през лятото.

Още преди сделката с ПСЖ беше ясно, че каталунците имат нужда да подсилят състава си поне с един централен бранител, както и със заместник на застаряващия вече Андрес Иниеста. Сега Барселона има и нужните финанси, за да се справи с тези две задачи, както и да намери заместник на Неймар.

Според испанските медии, най-близо до това да замести бразилеца е Усман Дембеле от Борусия (Дортмунд). Цената му е фиксирана - 90 милиона евро, като се очаква каталунците да го вземат в близките 3 седмици.

Въпреки убедеността на Юрген Клоп, "Mundo Deportivo" продължава да настоява, че Коутиньо ще бъде играч на Барселона. Бразилецът се е разбрал за параметрите по своя контракт и се чака сделка между двата клуба. Такава обаче към момента няма, след като Ливърпул отказа 80, 100 и 120 милиона евро от испанския гранд.

Най-сигурното ново попълнение пък е Иниго Мартинес от Реал Сосиедад. 26-годишният централен бранител е сред най-добрите на своя пост в Испания, а откупуващата му клауза е сравнително ниска - 32 милиона евро. Очаква се тя да бъде активирана през следващата седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички