4 от Барселона и 4 от Реал Мадрид в Идеалния отбор на 2015 година


4 от Барселона и 4 от Реал Мадрид в Идеалния отбор на 2015 година

3355 0

Барселона и Реал Мадрид се отчетоха с по четирима играчи в Идеалния отбор на ФифПро за 2015 година. Това стана ясно по време на церемонията по връчване на "Златната топка", която се провежда тази вечер в Цюрих.

Нападението е оформено от тримата финалисти за наградата - Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Неймар, които по-рано днес дадоха специална пресконференция.

В халфовата линия има по един представител и от двата тима, като това са Андрес Иниеста и Лука Модрич. Компания им прави звездата на Ювентус Пол Погба.

Реал Мадрид има превес в защита, където са левият бек Марсело и капитанът на тима Серхио Рамос. От Барселона Дани Алвеш заслужи място на десния бек, а последният защитник е Тиаго Силва (ПСЖ). Единствено Мануел Нойер представлява Байерн Мюнхен в отбора, като е на вратата.


Идеалният отбор на ФИФПро за 2015 година (4-3-3): Мануел Нойер (Байерн Мюнхен), Даниел Алвеш (Барселона), Тиаго Силва (Пари Сен Жермен), Серхио Рамос (Реал Мадрид), Марсело (Реал Мадрид),  Андрес Иниеста (Барселона), Лука Модрич (Реал Мадрид), Пол Погба (Ювентус), Неймар (Барселона), Лионел Меси (Барселона), Кристиано Роналдо (Реал Мадрид)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички