Тежък жребий в Лига Европа за Лудогорец: Плеада от грандове на пътя на шампионите


Тежък жребий в Лига Европа за Лудогорец: Плеада от грандове на пътя на шампионите
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

10391 0

Радостта в Разград за класирането на Лудогорец към елиминационната фаза в Лига Европа е голяма, след като в последния кръг отборът си гарантира място сред 1/16-финалистите с равенство срещу Ференцварош. Българският шампион беше изравнен в края за 1:1, но дори победа не можеше да прати тима на 1-о място в групата, спечелена от Еспаньол. И това ще доведе до много тежък съперник за "орлите" в следващия кръг. 

Лудогорец попада в урната на непоставените, където са всички тимове, завършили на второ място в груповата фаза на Лига Европа, както и 4-те най-слаби тимове, класирани като №3 в групите на Шампионска лига. И "орлите" могат да очакват много зловещ съперник. 

Сред потенциалните опоненти на българския шампион са рекордьорът по трофеи в този турнир Севиля, полуфиналистът от ШЛ през миналата година Аякс, английските грандове Манчестър Юнайтед и Арсенал, португалските лидери Бенфика и Порто, както и лидерът в италианската Серия А Интер.

Ето и всички възможни съперници на Лудогорец: Севиля, Малмьо, Базел, ЛАСК (Линц), Селтик, Арсенал, Порто, Гент, Истанбул ББ, Брага, Манчестър Юнайтед, РБ Залцбург, Интер, Бенфика, Аякс. Кога е жребият в Лига Европа вижте в тази статия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички