Станислав Генчев отсече: Това беше най-тежката група в Лига Европа


Станислав Генчев отсече: Това беше най-тежката група в Лига Европа
Снимка: Ludogorets.com

3264 0

Старши-треньорът на Лудогорец Станислав Генчев изрази сериозно задоволството си от класирането на тима към елиминациите в Лига Европа и обяви, че това е била най-тежката група в Лига Европа. Както е известно, "орлите" трябваше да преминат през Ференцварош, ЦСКА Москва и Еспаньол, за да стигнат до класиране, като го сториха с победи и равенства над руснаци и унгарци и губейки двата мача срещу закъсалия испански тим. 

"Още с тегленето на жребия казах, че попаднахме в най-тежката група, лидери в групата бяха Еспаньол и ЦСКА Москва, както и шампионът на Унгария - Ференцварош. Все още не знам кои отбори са се класирали, но се надявам да отстраним следващия си съперник", каза наставникът на Лудогорец.

Що се отнася до самия мач, Генчев в нито един момент след откриващия гол на Лукоки не е вярвал, че унгарците имат шанс за пълен обрат, какъвто им бе необходим за класиране. 

"Като цяло се получи нервен мач с непредизвикани грешки, хубавото беше, че при първата сериозна грешка съумяхме да реализираме гол. Първото полувреме играхме по-добре, второто те, но класирането ни е справедливо, както и резултатът от мача. Имахме и шанс, с тяхната греда, както и положения. Имахме два варианта за игра. Старанието беше много голямо, както и желанието, имаше и лека нервност, всички сме щастливи от класирането. 

След като водехме с 1:0 не съм си и мислил, че ще ни вкарат гол или повече, по-скоро си мислех как да запазим преднината, те ни вкараха гол с последното положение", допълни младият специалист, начело на българския шампион. 

На съмвсем различно мнение беше треньорът на Ференцварош, като Серхи Ребров беше категоричен, че съдията е порязал тима му (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички