Какво е казал Солскяер на почивката, за да вкара Юнайтед 5 гола след това?


Какво е казал Солскяер на почивката, за да вкара Юнайтед 5 гола след това?
Снимка: Getty Images/Guliver

1577 0

Манчестър Юнайтед разгроми с 6:2 Рома и почти със сигурност си гарантира място във финала на Лига Европа. "Червените дяволи" се оттеглиха на почивката между полувремената при пасив от 1:2, но през втората част избухнаха с 5 гола. Лидерът на тима Бруно Фернандеш посочи какво се е случило на почивката, за да се стигне до този резултат.

"И мениджърът Оле Гунар Солскяер, и играчите, ние също говорим. Обсъдихме да бъдем спокойни и да вършим правилните неща, да играем простичък футбол, бърз футбол, едно-две докосвания и да държим глава ни прочистена и свежа, спокойна. Да не полудяваме, да не опитваме да печелим мача в първите 5 или 10 минути от втората част, защото знаем, че имаме дълъг път до финала.

Както мениджърът ни ни каза - на полувремето знаехме, че имаме още 3 части, които да изиграем. Втората от 4-те части прикючи много добре. Трябва да сторим същото в следващите две части, които ни остават да изиграем. Справяме се много, много добре и се развиваме като отбор. Представянето ни беше от най-високо ниво. Резултатът е много добър за нас" - сподели Фернандеш.

A какво заяви Оле Гунар Солскяер след мача?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички