Лоши новини за Интер преди дербитата с Рома и Барселона


Лоши новини за Интер преди дербитата с Рома и Барселона
Снимка: GettyImages

1367 0

Интер е напът да остане без една от големите си звезди за предстоящото дерби с Рома в края на седмицата. Новината бе съобщена от местните медии, които прогнозират, че Ромелу Лукаку няма да се е възстановил напълно за прелюбопитния двубой.

Белгиецът наскоро поднови тренировки след медицинска терапия, но още работи по индивидуален план и не е готов да се включи към общата група. Това означава, че е напълно възможно нападателят да отпадне и от групата за Шампионска лига, където "змията" ще трябва да се изправи срещу Барселона на четвърти октомври.

Междувременно по-оптимистично се развива ситуацията около турския полузащитник Хакан Чалханоглу, който вече е възстановен и тренира, като

Двубоят между столичани и Интер е на 1-ви октомври от 19 часа българско време, като за него няма да може да се разчита и на хърватина Марсело Брозович, който се контузи в среща за националния отбор.

Вижте какво решиха Милан и Интер за "Сан Сиро"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички