Манчестър Юнайтед разби Брюж след невероятна глупост на играч на белгийците


Манчестър Юнайтед разби Брюж след невероятна глупост на играч на белгийците
Снимка: Gulliver/GettyImages

1643 0

Манчестър Юнайтед не срещна особени проблеми при домакинството си на Брюж. „Червените дяволи“ спечелиха с 5:0 двубоя на „Олд Трафорд“. Симон Дели направи голяма глупост в 22-рата минута на срещата, като си изкара червен картон и дузпа за състава на Юнайтед. Бруно Фернандеш бе точен от бялата точка. До края на срещата за „червените дяволи“ се разписаха още Одион Игало, Скот Мактоминей, а Фред добави два гола.

Още във 2-рата минута Манчестър Юнайтед имаше шанс да стигне до попадение, след като Симон Миноле направи грешка в наказателното си поле. Малко след това Хуан Мата стреля отдалеч, но белгийският страж спаси. След това Бруно Фернандеш нацели дясната греда на вратата на Брюж. В 10-тата минута гостите от Брюж имаха шанс да отбележат, но Матс Ритс не успя да намери вратата на Ромеро. В 22-рата минута нещата за Брюж станаха кошмарни. Симон Дели игра с ръка в наказателното поле и получи червен картон, а съдията Сердар Гюзюбюлюк даде дузпа. Зад топката застана Бруно Фернандеш и не сбърка за 1:0!

В 34-тата минута всичко за отборът на Брюж приключи. Топката бе центрирана в наказателното поле, след което Хуан Мата я свали, а Одион Игало я прати във вратата на Миноле и отбеляза първия си гол с екипа на Манчестър Юнайтед – 2:0!До края на първата част имаше време за още един гол. Бруно Фернандеш намери Фред, при което бразилецът подаде на Скот МакТоминей, който със силен шут покачи на 3:0 в 40-тата минута на двубоя.

В 60-тата минута „червените дяволи“ организираха хубава атака, но Одион Игало не успя да нанесе удар към вратата на Миноле. В 70-тата минута Люк Шоу стреля опасно, но Симон Миноле за пореден път спаси. В 82-рата минута Манчестър Юнайтед отбеляза още едно попадение. Джеси Лингард намери Фред в наказателното поле и бразилецът не сбърка на празна врата за 4:0! В последната минута Тахит Чонг намери Фред, който отбеляза второто си попадение в днешния ден - 5:0!

Така Манчестър Юнайтед продължава напред с общ резултат 6:1 и ще чака своя опонент за фазата на осминафиналите. Жребият ще бъде теглен в утрешния ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички