Къде да гледаме 1/4-финала в Лига Европа Аякс - Рома ?


Къде да гледаме 1/4-финала в Лига Европа Аякс - Рома ?
Снимка: Getty Images/Guliver

1226 0

Тази вечер в ефира се завръща и турнирът Лига Европа. Ще се изиграят четирите 1/4-финала в турнира, като един от най-интересните сблъсъци е домакинството на Аякс на Рома. Двубоят започва в 22,00 часа.

За италианците е важно да спечелят днешния мач, за да се приближат до целта си да спечелят Лига Европа. Това би съхранило позицията на треньора Пауло Фонсека и ще позволи на "вълците" да участват в Шампионска лига през следващия сезон.

Аякс също се цели в спечелването на турнира. Нидерландците могат да стигнат до финала на втория по сила европейски клубен турнир за втори път през последните пет години. Амстердамци са в серия от 10 поредни домакинства в Лига Европа и ако надвият Рома, ще повторят рекорда на турнира.

И в двата тима има кадрови проблеми - Аякс ще бъде без Блинд, Онана и Стекеленбург, а Рома - без Дзаниоло, Карсдорп, Кумбула, Мхитарян, Смолинг и Ел-Шаарауи. Мачът Аякс - Рома ще бъде предаван пряко по БНТ 3, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg. А ето къде можете да гледате останалите мачове в Лига Европа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички