Дъжд от голове в Серия А - 27 попадения в 7 мача!


Дъжд от голове в Серия А - 27 попадения в 7 мача!
Снимка: Getty Images/Guliver

1128 0

Днес се изиграха още 7 мача от 29-ия кръг в италианската Серия А. Аталанта, Наполи и Лацио постигнаха трудни победи у дома си, а Рома допусна грешна стъпка и завърши наравно като гост на Сасуоло.

Аталанта победи Удинезе с 3:2. Муриел вкара два гола и изведе напред тима от Бергамо в 19-ата и 43-ата минута. Перейра намали изоставането на гостите преди почивката. Дуват Сапата направи резултатът 3:1 в 61-ата минута, а Йенс Ларсен оформи крайното 3:2 десет минути по-късно. Аталанта вече са трети във временното класиране в Серия А!

Наполи прекърши Кротоне в мач със седем гола! Инсиние и Осимен вкараха първите два гола за неаполитанци, но Сими намали в 25-ата минута. Дрис Мертенс вкара дежурния си гол в 34-ата минута и двата отбора се прибраха на почивката при резултат 3:1. Отново Сими и Месиаш шокираха домакините, изравнявайки резултата през второто полувреме, но Джовани ди Лоренцо спечели мача за своя отбор с гол в 72-ата минута за крайното 4:3!

Рома на два пъти повеждаше на Сасуоло с голове на Пелегрини от дузпа и Бруно Переш, но домакините стигнаха до 2:2 с голове на Траоре и Распадори. 

Лацио трябваше да чака до 89-ата минута, когато Кайседо вкара от дузпа за крайното 2:1. Преди това Лазари бе извел "орлите" напред с гол в 56-ата минута, но Даниеле Верде изравни в 73-ата. С трите точки от днес Лацио излезе на 6-то място в Серия А, задминавайки Рома. 

Ето и резултатите от останалите 3 срещи:

Беневенто 2:2 Парма

Дженоа 1:1 Фиорентина

Каляри 0:2 Верона 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички