Клоп след 5:1: Не мислехме, че мачът срещу Спарта ще е разходка в парка. И не беше


Клоп след 5:1: Не мислехме, че мачът срещу Спарта ще е разходка в парка. И не беше
Снимка: Getty Images

3081 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не беше в еуфория след разгромната победа на своя тим над Спарта Прага. Мърсисайдци надделяха с 5:1 в първия осминафинал в Лига Европа.

"Резултатът е много по-добър от играта. Спарта игра добре и пое малко риск, когато ние притежавахме топката, тръгвайки в контратаки. Ние няколко пъти загубихме топката, когато това можеше да бъде избегнато, и трябваше да се защитаваме по-добре в някои ситуации", започна той, цитиран от сайта на УЕФА.

Според него Нунес не е в пика на формата си

"Спарта рискува, ние ги наказахме за това в други моменти. Вкарахме страхотни голове, имахме добри положения. Не мислехме, че този мач ще бъде разходка в парка. Очевидно не беше така, трябваше да работим много, но не очаквахме лесен мач и той не беше. Но резултатът е добър и сега отлитаме вкъщи, възстановяваме се и след седем дни срещаме Спарта отново", допълни Клоп.

"Той (Нунес, бел.ред.) обича да играе за този отбор и нивото му просто е извън мащаба. При нападателите е така: бележат, а после не. Дали сега той е в пика на формата си? Според нас не. Но може ли да се развие? Да.

Когато той не вкарва за нас, е невероятно важен, тъй като е постоянна заплаха и създава за нас пространства и варианти за действие", завърши германецът. А ето какво каза след загубата треньорът на Спарта Прага

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички