Жозе Моуриньо е уверен в успеха на Тотнъм срещу Динамо Загреб


Жозе Моуриньо е уверен в успеха на Тотнъм срещу Динамо Загреб
Снимка: Guliver/GettyImages

1209 0

Днес Тотнъм излиза в първи мач от 1/8 финалната фаза на турнира Лига Европа срещу Динамо Загреб. Двубоят на "Тотнъм Хотспър стейдиъм" е с начален час 22:00ч. българско време. Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира предстоящия мач на тима си така:

"Отнасяме се с уважение към всеки опонент и нямаме право да си мислим, че ще ни бъде лесно. Динамо Загреб е отбор, с който трябва да се справим, ако искаме да стигнем до 1/4 финалите и ще подходим напълно сериозно към двубоя.", каза португалецът и добави, че Тотнъм не си избира турнирите, в които да играе по-добре или по-зле:

"Отдавна казах, че през този сезон Тотнъм няма да си избира турнири, искаме да се представим максимално добре на всички фронтове и да се развиваме. Вярвам на играчите и съм сигурен, че след двете срещи с хърватите, ние ще бъдем крайни победители", уверено заяви Жозе Моуриньо.

Тотнъм е в серия от 4 поредни победи във всички турнири, отбелязвайки 13 гола и допускайки само един в своята мрежа. За срещата довечера старши треньорът няма да може да разчита само на трайно контузения Джовани Ло Селсо, както и на защитника Джо Родон.

Дали Гарет Бейл ще остане за още един сезон в Англия, четете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички