Играч на Рома си изпати от това, че бавеше времето срещу Аякс (ВИДЕО)


Играч на Рома си изпати от това, че бавеше времето срещу Аякс (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1737 0

Футболистът на Рома Рикардо Калафьори показа, че знае трикове как да бави времето, но ги демонстрира срещу грешния отбор... и грешното момче, подаващо топки. Крайният бранител на "вълците" опита да убие малко време в двубоя срещу Аякс от Лига Европа, след като неговият отбор вкара късен гол и поведе с 1:2.

Това обаче никак не се хареса на домакините, и по-конкретно на едно от момчетата, които подават топки на играчите покрай тъчлинията. Калафьори опита да хитрува, като пусне топката от ръцете си и отиде да си вземе друга топка. Докато се опитваше да загуби малко време в смяна на топки, Калафьори беше замерен с друга топка.

Калафьори видимо се разгневи от това и за малко да си изпусне нервите срещу момчето, но в крайна сметка не се стигна до саморазправа. Вместо това главният арбитър на срещата му показа жълт картон за бавене на играта - нещо, за което играчът получи бурни освирквания от скамейката на Аякс.

Иначе треньорът на Рома Пауло Фонсека не смята, че "вълците" са си осигурили място в следващата фаза на Лига Европа (ето какво каза).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Национален отбор


ВИДЕО: Какво каза френският коментатор, докато Мичмана раждаше "Господ е българин"?

Емил Костадинов е едно от най-важните имена в историята на българския национален отбор по футбол. Той е допринесъл...

Реклама

Най-четени новини


виж всички