Греда да те лиши от красив гол във финал: Ракитич изживя голяма болка в Лига Европа (ВИДЕО)


Греда да те лиши от красив гол във финал: Ракитич изживя голяма болка в Лига Европа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1348 0

Рома взе така важния аванс във финала на Лига Европа, отбелязвайки първото попадение срещу Севиля. В герой за "вълците" се превърна Пауло Дибала, който по думите на Жозе Моуриньо до последно бе под въпрос за срещата.

Полувремето завърши при минимален аванс от 1:0 за актуалния носител на трофея в Лигата на конференциите. В добавеното време към първата част обаче андалусииците бяха изключително близо до изравнителното попадение.

Бившият полузащитник на Барселона Иван Ракитич изживя неприятния момент, в който страничният стълб го лишава от красив гол в толкова важен двубой. Това се случи в шестата минута от добавеното време към частта.

Той стреля от движение с едно докосване от около 25 метра, като европейският шампион с Португалия от 2016 година Руи Патрисио нямаше никакъв шанс за намеса. Той бе покрит от левия страничен стълб зад него. Можете да видите момента чрез видеото по-долу в материала.

Жозе Моуриньо пък използва хитрина за финала в Лига Европа и реакцията му при гола на Дибала го потвърди (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички