Генчев сподели каквa промяна иска и очакванията си за двубоя с Еспаньол


Генчев сподели каквa промяна иска и очакванията си за двубоя с Еспаньол
Снимка: Ludogorets.com

1765 0

Българският шампион Лудогорец гостува в Испания на Еспаньол в мач от груповата фаза на Лига Европа. "Орлите" започнаха по прекрасен начин участието си в турнира, но в последния двубой допуснаха минимална загуба от испанците с 0:1 като домакин, с което сдадоха първото място.

Треньорът на разградчани Станислав Генчев говори преди утрешния двубой. Той очаква промяна най-вече в негативния резултат в сравнение с първия мач и се надява на победа или добър резултат. Лудогорец и Еспаньол се изправят един срещу друг утре от 22:00 часа българско време.

"Искаме да променим най-вече резултата от мача. Този път да бъдем победители. Анализирали сме мача, извлекли сме своите поуки. Надявам се това, което сме замислили като идея утре да се получи на терена и да се приберем от Испания с добър резултат. Начинът им на игра при новия треньор се запазва. Те записват лоши резултати, но по мое мнение надиграваха съперниците си и не заслужаваха да загубят" - започна Генчев.

"Вероятно ще има промени в състава им, тъй като знаете, те също играят на всеки три дена. Имат и тежък мач с Атлетико (Мадрид), най-вероятно ще направят промени, но за мен е важно, че те запазват начина и стила си на игра. Всичките им футболисти са добри, каквито и промени да направят, нас ни очаква изключително труден мач. Предупредили сме нашите футболисти, те го знаят" - сподели наставникът пред медиите преди отпътуването на тима към Испания.

Лудогорец е втори в група Н на Лига Европа с точка по-малко от предстоящия си съперник, който има 7. Трети е Ференцварош с 4, а на последното място е ЦСКА (Москва) без спечелена точка. А близо ли са "орлите" до прозвището "царят на обратите" в Първа лига - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички