Лудогорец се нуждаеше от обрат срещу Берое за осмия си пореден успех в Първа лига


Лудогорец се нуждаеше от обрат срещу Берое за осмия си пореден успех в Първа лига
Снимка: Ludogorets.com

1445 0

Българският шампион Лудогорец постигна важна победа като домакин на Берое с 3:1 в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. "Орлите" се нуждаеха от обрат в мача, след като изоставаха в двубоя на "Лудогорец Арена".

Още в седмата минута Ибрахима Конте изведе заралии напред в мача. В 22-рата минута Вандерсон успя да изравни за домакините, а до края на първата част резултатът остана непроменен.

В началото на втората част Клаудиу Кешерю отбеляза много важен гол, който изведе разградчани напред в резултата и даде нужното спокойствие на хората на Станислав Генчев. Девет минути преди изтичането на редовното време Якуб Швиерчок също се разписа, за да оформи крайното 3:1.

Така Лудогорец записа осмата си поредна победа в първенството, която покачи преднината им пред втория Левски (който е с мач по-малко) на седем точки. Попадението на старозагорци бе едва пето в мрежата на "орлите" след 15 изиграни мача. 

Берое пък допусна осмото си поражение през новия сезон, оставайки на седмото място. Тимът все още не е допуснал нито едно равенство през новата кампания, но лидерите в първенството започват да се отдалечават все повече и повече от тях. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички