Генчев и Десподов уверени, че Лудогорец ще бие Антверпен


Генчев и Десподов уверени, че Лудогорец ще бие Антверпен
Снимка: Ludogorets.com

1299 0

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев и нападателят Кирил Десподов дадоха пресконференция преди мача на „орлите“ с Антверпен. Срещата от груповата фаза на ЛЕ започва в 19:55 и ще се играе в Белгия.

„Много е важно да спечелим точки утре и съм сигурен, че играта ни ще е различна“, бяха първите думи на старши треньора. "Нашата цел утре е да изиграем добър мач, да сме освободени и да играем за честта на отбора. Напрежението трябва да бъде върху отбора на Антверпен. Ние нямаме какво да губим“, добави Десподов.

На въпрос откъде идва увереността, че утре Лудогорец ще спечели точки, Генчев отговори: „До голяма степен сме възвърнали формата си, изиграхме два официални мача и за първи път от доста време съставът е почти пълен, като липсват само двама футболисти“.

„Силната страна на Антверпен е, че доста време играят по един и същи начин и имат изграден стил на игра. Футболистите много добре знаят своите функции на терена, така че трябва да бъдем много внимателни с начина, по който атакуват, защото много често можем да видим 7-8 футболисти пред нашето наказателно поле. Доста са силни в нападение и най-силната им част е именно атаката. Ние трябва да подходим много сериозно и отговорно точно в тази зона“, продължи Генчев.

„Здрав съм и ако утре имам възможност да играя, ще дам всичко възможно да помогна на отбора. Известно време бях контузен и това също оказа влияние на подготовката ми, но правя всичко възможно да вляза в оптималната си форма възможно най-бързо, защото е важно и за мен, и за съотборниците ми“, обяви Десподов.

„Напрежението е изцяло върху тях и заради това ние трябва да излезем утре мотивирани и да спечелим трите точки. Мисля, че основното ни предимство е именно това, че нямаме какво да губим. И в двата отбора има класни футболисти, но ако утре излезем със самочувствие според мен е напълно възможно да спечелим“, завърши нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички