Гарантирана печалба за всеки гол на ЦСКА в първия мач от Лига Европа


Гарантирана печалба за всеки гол на ЦСКА в първия мач от Лига Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

1416 0

ЦСКА се завръща в Европа, след като с гръмките си успехи над БАТЕ и най-вече Базел напълно заслужи мястото си в груповата фаза на Лига Европа. И в четвъртък "армейците" се връщат към похода си във втория по сила клубен турнир на Стария континент, като в първи мач от Група А е домакин на румънския гранд Клуж. По този повод българския букмейкър Winbet има отлична промоция за феновете на спортните залози. 

Компанията ще раздава по 20 лева за всеки гол на "червените" във вратата на съперника, като условието за класиране за тази оферта е потребителите да направят залог от 20 лева преди старта на срещата на коефициент от 1.30 или по-висок. Ако това условие е изпълнено, след края на срещата сумата ще бъде изплатена под формата на бонус. Хазартът е разрешен единствено за лица над 18 години и води до пристрастяване. 

Промоцията важи за всички клиенти на компанията. Ако нямате потребителска сметка в Winbet, трябва да знаете, че имате възможност и за стартов бонус в размер на 200% от депозираната сума (до 100 лева). 

До момента в Европа ЦСКА неминуемо бележи 2 или повече гола във вратата на съперника, като Базел и Торшаван отнесоха по 3 попадения, а БАТЕ и Сайренс - по 2. От началото на сезона "червените" нямат мач, в който да не са отбелязали поне един гол в своите мачове. 

Разбира се, мачът на "червените" в Лига Европа представлява сериозен интерес за феновете на тима, като се очаква над 12 хиляди души да подкрепят отбора на стадион "Васил Левски". Можеше да има и повече привърженици, но заради ситуацията с Covid-19 това е невъзможно. Тези, които няма да са на стадиона, могат да гледат ЦСКА - Клуж по телевизията или да го следят на живо в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички