Франко Барези съжали, че Милан и Манчестър Юнайтед се срещат толкова рано


Франко Барези съжали, че Милан и Манчестър Юнайтед се срещат толкова рано
Снимка: Getty Images

2495 0

Легендата на Милан Франко Барези говори пред "Times" преди очаквания с интерес сблъсък между "росонерите" и Манчестър Юнайтед тази вечер на "Олд Трафорд" в първа среща от 1/8 финалния им сблъсък в Лига Европа. Бившият капитан на Милан говори за целите пред тима и изрази съжаление, че двата тима не са се срещнали по-късно в надпреварата:

"Жалко е, че ще срещнем Юнайтед още на 1/8 финалите, щеше да е по-добре да е по-късно в надпреварата, но това е футболът. Ние ще влезем в срещата убедени, че можем да се справим добре и да подразним противника. Милан се справя добре, втори сме в Серия “А”, целта ни е да се върнем в Шампионската лига. Разбира се, ще е страхотно да станем шампиони, но ШЛ е целта. Юнайтед е в подобна позиция, те отпаднаха от нея неочаквано, но това е отбор, който винаги постига големи неща. Милан уважава Манчестър Юнайтед, това са два големи тима с великолепна история, но смятам, че можем да влезем подготвени в мача и да им създадем проблеми.", коментира ситуацията Барези.

След това Франко коментира и две от големите имена в двата отбора, които ще пропуснат срещата поради контузии - Златан Ибрахимович и Маркъс Рашфорд:

"Ибра е много важен за нас, особено в отношение на това, което вдъхва на съотборниците си - доверие и увереност, но да се надяваме, че ще се справим с отсъствието му. От техния тим харесвам Маркъс Рашфорд много, той е невероятен играч. Не би било зле да го имаме, той може да се справи на всяка позиция в нападението и би бил добро предимство, ако е на твоя страна. Рашфорд е модерен тип нападател и има всичко, за да се справи добре. Вече го показа, направи някои страхотни неща, има много качества." завърши Франко Барези.

Как се стигна до контузията на Ибрахимович, която го извади от сблъсъка с Манчестър Юнайтед, четете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички