Емоционалният Рашфорд даде откровено интервю след загубата на Юнайтед в Лига Европа


Емоционалният Рашфорд даде откровено интервю след загубата на Юнайтед в Лига Европа
Снимка: Getty Images

5572 0

Маркъс Рашфорд бе доста разочарован от загубата на Манчестър Юнайтед на финала в Лига Европа, но даде много откровено интервю след края на срещата, в което заяви, че "червените дяволи" няма да се предадат и ще се завърнат с още по-голям глад за успехи:

"Разочарован съм. Трудно ми е да обясня какво чувствам. Дойдохме тук, за да победим, работихме здраво цял сезон, за да стигнем до възможността да спечелим трофей. Отново не се получи, но трябва да прегледаме мача и да видим къде можем да се подобрим. Отборът няма да се предаде, мениджърът няма да ни позволи да го направим. През следващия сезон ще имаме дори още по-голямо желание за победа", започна той пред BT Sport.

"Хората говорят какво ли не за Манчестър Юнайтед, но аз смятам, че имаме всичко - глад, желание, талант и възможности - за да се мерим с най-добрите. Просто трябва да го покажем на света и на себе си, че заслужаваме да сме тук"

"Второто място не се брои за нищо. Манчестър Сити спечелиха Висшата лига, ние финиширахме втори. Виляреал спечели Лига Европа, ние финиширахме втори. Не искам да чувам "о, те бяха близо", защото това не означава нищо. Един победител - един загубил. Днес ние загубихме. Трябва да направим така, че повече да не губим", посочи футболистът.

"За да печелим големи трофеи, трябва да се жертваме на терена. Мога да ви кажа имената на шест-седем футболисти, които играят с контузии от септември насам. Сега трябва да си починем и да си проясним главите".

"С идването на Оле започна един процес. Ние вярваме в него и знаем, че той все още не е завършил. Въпреки че загубихме днес, мога да обещая на феновете, че няма да се предадем. Трябва да показваме най-доброто на терена. Близо сме до целта, но това не е достатъчно", завърши развълнуваният Рашфорд.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички