Десетки хиляди се готвят да "щурмуват" Севиля за честта на Айнтрахт Франкфурт


Десетки хиляди се готвят да "щурмуват" Севиля за честта на Айнтрахт Франкфурт
Снимка: Getty Images

1735 0

Айтрахт Франкфурт продължава да пише история, след като стигна до финала в Лига Европа, а по пътя към последното стъпало елиминира Барселона по феноменален начин на четвъртфиналите.

На 18 май "орлите" ще се изправят срещу Рейнджърс в Севиля, а германските фенове вече стягат куфарите към испанския град. Именно срещу каталунците направиха нечуван фурор, който възхити спортната общественост. Над 30 000 привърженици на Айнтрахт наблюдаваха на живо подвига на любимците си, а това доведе до куп скандали в редиците на "блаугранас".

Сега непримиримите фенове готвят нов "ад" за противниковите футболисти, като над 100 000 са заявките за билети в офисите на "Валдщадион". Говорителят на клуба заяви: "Опитваме се да получим всеки един билет на пазара. Очаквахме голяма вълна от запитвания, но този интерес в рамките на 48 часа е просто гигантски и далеч надмина нашите очаквания".

Запитванията до този момент надхвърлят 10 пъти наличните билети, което ще доведе до "много разочаровани".

"Колкото и голяма да е радостта от подкрепата на нашите фенове, разпределението на билетите сега ще бъде също толкова предизвикателно. Уверявам ви, че ще се опитаме да получим всеки билет, който получим по официалните канали, за да дадем възможност на възможно най-много фенове да бъдат там в Севиля", завърши Хелман.

Вижте какво се случи при последното европейско гостуване на германците!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички