Страхотни новини за Манчестър Юнайтед: Маркъс Рашфорд на линия за Лига Европа


Страхотни новини за Манчестър Юнайтед: Маркъс Рашфорд на линия за Лига Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

966 0

Маркъс Рашфорд бе включен в състава на Манчестър Юнайтед за първия четвъртфинален сблъсък от турнира Лига Европа с Гранада в четвъртък. 23-годишният футболист напусна терена принудително през втората част на двубоя с Брайтън, спечелен с 2:1 в неделя, след като пострада при шпагат на противников състезател.

Въпреки това, английският национал тренира в сряда и попадна в групата от 24 играчи на мениджъра Оле Гунар Солскяер за мача с испанците. „Маркъс пътува и просто трябва да вземем решение утре дали ще стартира като титуляр или ще започне на резервната скамейка. Не мисля, че ще изиграе пълни 90 минути, но ще видим какво ще стане в утрешния ден“, започна норвежецът на пресконференцията си.

Хуан Мата се завръща, а първа повикателна получава 18-годишният талант Антъни Иланга. Няма място за защитника Ерик Баи, който наскоро тества положително за коронавирус, както и за Антони Марсиал. Солскяер потвърди, че нападателят вероятно ще пропусне остатъка от сезона, след като получи травма на коляното по време на международната пауза с Франция и остава под въпрос за Евро 2020.

„Ерик все още е в Кот д‘Ивоар. Той се нуждае от отрицателен тест преди да се завърне в Англия, така че все още изчакваме за това. Антони започна своето възстановяване и ако го видим до края на сезона, ще бъдем много изненадани. Разбира се, той е мотивиран да се върне в игра възможно най-бързо, защото имаме важни мачове до края на сезона, а предстои Европейско първенство. Той е разочарован, че не може да ни помогне в момента, но, разбира се, той иска да работи, за да се върне възможно най-скоро“, завърши Солскяер.

В същото време звездата на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш коментира, че "дяволите" са създадени, за да печелят трофеи (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички