Треньорът на Байер определи Лудогорец като супер отбор


Треньорът на Байер определи Лудогорец като супер отбор
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3163 0

Треньорът на Байер Леверкузен Хайко Херлих обяви днес, че Лудогорец е много добър отбор и неговият тим ще се опита да ограничи нападателната му мощ. 

"Лудогорец е супер отбор. Всички го знаят. Миналата година взе 4 точки от Хофенхайм от два мача. Това говори достатъчно. Отборът разполага с офанзивна мощ, което се видя и в Разград. Ще се опитаме да ограничим нападателната мощ на Лудогорец. Ние много добре знаем кои футболисти на съперника са пътували, кои имат контузии и кой е наказан. Смятам, че Лудогорец ще излезе с най-доброто, с което разполага“, заяви Херлих.

"Всички в нашият отбор трябва да бъдат готови за игра. Със сигурност ще пусна играчи, които не играят толкова редовно. Надявам се това, което предложим на терена да задоволи всички. Нашата цел е да бъдем първи в групата. Длъжни сме да играем всеки мач за победа. По начина, по който играчите се раздават се надявам да задоволим публиката. Очаква се да има около 15000 зрители на стадиона и те трябва да останат доволни", допълни още той. 

А какво заяви наставникът на Лудогорец Антони Здравков - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички