Антони Здравков: Спя спокойно, нямам притеснения


Антони Здравков: Спя спокойно, нямам притеснения
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1931 0

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков сподели, че няма притеснения преди мача с Байер Леверкузен от петия кръг на групите на Лига Европа. Българският шампион все още няма успех в своята група и вече няма никакъв шанс да продължи напред.

Байер посреща Лудогорец в четвъртък, 29 ноември, от 19:55 часа. "Не мога да гадая как ще подходи Байер Леверкузен. В едно нещо съм убеден – ще се отнесе максимално сериозно, няма да подцени този двубой. Това, което очаквам още, е че футболът, който показаха в Разград, ще се постараят да го повторят", заяви Здравков.

"Колкото до моя сън – спя спокойно, нямам притеснения. Не мисля, че трябва да сравняваме първенството на България и Лига Европа по никакъв начин. Всеки мач има отношение към клуба, играчите и треньорите също имат отношения към дадения мач и турнир. Мисля, че отборът на Лудогорец винаги се е стремял да победи. Това, че в Лига Европа нямаме успех досега, не е добре. Но не делим турнирите", допълни още той.

Положението на Здравков обаче не е безоблачно, след като се появиха слухове, че той ще бъде сменен в паузата. Повече подробности четете тук.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички