Скоулс определи млад талант на Юнайтед за по-добър реализатор от Рашфорд


Скоулс определи млад талант на Юнайтед за по-добър реализатор от Рашфорд
Снимка: Getty Images/Guliver

3457 0

Снощи Манчестър Юнайтед победи Партизан с 3:0 в мач от група L в турнира Лига Европа. За „червените дяволи“ се разписаха Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд и младият нападател от школата на Юнайтед Мейсън Грийнууд. Това бе 3-ти гол на Грийнууд в 4-ти мач, който той започва като титуляр през този сезон. Разбира се, след срещата не липсваха суперлативи по адрес на играча, който в началото на октомври навърши 18 години.

Легендата на „червените дяволи“ Пол Скоулс направи интересно изказване след края на срещата с Партизан, сравнявайки Мейсън Грийнууд с настоящия номер 10 на тима Маркъс Рашфорд. „Според мен ако на Маркъс му липсва нещо, това е хладнокръвие пред гола. Мисля, че Грийнууд ще бъде по-добър реализатор от Рашфорд. Въпреки това цялостната игра на Рашфорд е страхотна“ сподели Скоулс пред BT Sport.

Мейсън Грийнууд все още чака първия си гол в Премиър лийг. Рашфорд има 8 попадения в 16 мача за „червените дяволи“ през този сезон. В същото време обаче звездата на Юнайтед има репутацията на нападател, който често пропуска много добри положения за гол. Ето пък какво още се случи във вчерашните мачове в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички