Къде да гледаме двубоя Манчестър Юнайтед - Партизан в Лига Европа


Къде да гледаме двубоя Манчестър Юнайтед - Партизан в Лига Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

2630 0

Тази вечер английският гранд Манчестър Юнайтед приема Партизан (Белград) на своя "Олд Трафорд" в четвърти мач от груповата фаза на Лига Европа. При победа "червените дяволи" почти сигурно си гарантират участие в елиминационната фаза на турнира.

Юнайтед е лидер в подреждането в група L с актив от седем точки - с две повече от втория Аз Алкмаар и с три пред днешния си съперник. Победа на "червените" ще ги постави с шест точки преднина пред Партизан и по-добра голова разлика, като в такъв случай шансовете на сръбския отбор за обрат в последните два мача изглеждат нищожни.

За "дяволите" отсъстват Погба, Туанзебе и Матич, както и Виктор Линдельоф, който не е тренирал през тази седмица, след като изигра пълни 90 минути при загубата от Борнемут. Люк Шоу, който е с контузия от август насам, вече тренира, но за момента по индивидуална програма и все още не е готов за игра.

Двубоят Манчестър Юнайтед - Партизан е с начален час 22:00, като ще бъде излъчен пряко в ефира на БНТ 3. Срещата може да проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички