Решаващ мач за Лудогорец в Лига Европа


Решаващ мач за Лудогорец в Лига Европа
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1888 0

Лудогорец приема Хофенхайм във втория си мач от група “С” на Лига Европа. Тази среща бе определена от треньора на “орлите” Димитър Димитров като решаваща за съдбата на тима в турнира.

Разградчани удържаха нулево реми в първия двубой с Истанбул ББ в Турция, но ако искат да продължат напред, вече ще трябва да започнат да трупат победи на сметката си, започвайки от днес.

Хофенхайм е изиграл три мача в евротурнирите до момента и ги е загубил всичките. В същото време Лудогорец преследва два два рекорда тази вечер. Тимът има шанс да подобри собственото си постижение за най-много поредни мачове без допуснат гол в Европа - 3.

Димитър Димитров отчете като плюс солидния опит, който имат футболистите му на европейска сцена. Херо няма кадрови проблеми, което с домакинството още повече внася спокойствие в лагера на шампионите. 

Старши треньорът Юлиан Нигелсман обаче има редица кадрови проблеми, след като нападателят Сандро Вагнер и Флориан Грилич бяха повалени от вирусни заболявания, а Серж Гнабри и Бенямин Хюбнер страдат от мускулни травми. Като прибавим и останалите, които са в лазарета – Керем Демирбай, Ермин Бикакчич, Надим Амири и Адам Салай, задачата на специалиста да определи състава си се очертава като доста сложна.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички