Арсенал с впечатляващ рекорд в Лига Европа


Арсенал с впечатляващ рекорд в Лига Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

1240 0

Лига Европа се завръща с нова порция мачове, след като във вторник се изигра първата среща от 1/16-финалите между отборите на Фенербахче и Зенит, завършил с успех за "фенерите" с минималното 1:0. Тази вечер предстоят да се изиграят останалите 15 мача в турнира.

Тимът на Арсенал е сред отборите, които ще се борят за място в следващата фаза на турнира, а днес "артилеристите" гостуват на БАТЕ Борисов. Лондончани обаче могат да се похвалят с впечатляващ рекорд в Лига Европа още преди началото на днешния им двубой.

"Топчиите" не са допуснали гол в последните си пет мача от турнира, а петте сухи мрежи им носят и рекорд в тази статистика. "Червените" са първият отбор, който постига подобен показател по отношение на сухите мрежи в последователни двубои от европейския турнир. Тази вечер тимът на Унай Емери има възможността да подобри този рекорд на шест поредни мача без допуснат гол, ако опазят мрежата си от атаката на БАТЕ.

Междувременно стана ясно, че мистериозна "болест" е повалила Месут Йозил преди визитата на отбора му в Беларус. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички