Златан Ибрахимович прекали и ядоса дори феновете на Милан: Изфука се в лош момент (СНИМКА)


Златан Ибрахимович прекали и ядоса дори феновете на Милан: Изфука се в лош момент (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

4521 0

След паузата за мачовете на националните отбори предстои интригуващо дерби в италианската Серия А. Актуалният шампион Милан ще се изправя срещу почти сигурния нов шампион в страната - Наполи.

Битката за "росонерите" обаче ще бъде обвързана с топ 4, а не със защита на титлата. Отборът вече изостава на цели 23 точи от лидера и на теория изглежда непосилна задача. Още повече, че Милан е в серия от три мача без победа в първенството.

В последния от тях бе допуснато неприятно поражение от Удинезе с 1:3. Във въпросната среща Роберто Перейра откри резултата (9'), а поне временно паритетът бе възстановен от Златан Ибрахимович чрез дузпа в четвъртата минута от добавеното време. Бето вкара две минути след това, а Кингсли в 70-ата оформи крайния резултат.

Попадението за Ибрахимович бе историческо и той го отпразнува много бурно със своите съотборници, преди да види противниковят тим отново напред в резултата.

И ако в онзи момент на радост не е предполагал за това, което предстои, то дни след края на срещата шведът си позволи публикация, с която си навлече неодобрението дори от привържениците на "росонерите".

"Say my name" - написа той (бел. ред. в превод на български "Назовете името ми" - използва се за възвеличаване в английския език). Към надписа прикрепи снимка, на която празнува гола си, въпреки че мачът се оказа загуба за отбора му и че Милан е в тежък период, заради който може да загуби дори мястото си в топ 4.

Прочетете повече и за поредния счупен рекорд с историческия гол на 41-годишния Ибрахимович за Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички